Seniorboligerne Toftegaarden, afdeling 50, 7100 Vejle
I Toftegården finder du 82 seniorboliger, centralt beliggende i Vejle - midt mellem Vejle sygehus og Gulkrogcentret, tæt på indkøb og gågade. Formålet med Toftegården, da det i sin tid blev bygget var, at man ønskede en kollektiv boform, hvor seniorer kunne have sin selvstændige bolig, men samtidig have mulighed for fælles goder i form af fællesspisning, adgang til læsestue og vinterhave. Man har holdt fast i dette koncept og stedet fungerer i dag stadig sådan. Som lejer i Toftegården er man med i en spiseordning. Spisepligten består af fast daglig middag med 2 retter, og er pr. person i lejemålet. Der kan tilkøbes mad til gæster. Toftegårdens køkken kan kontaktes på 51836951.
Type Rum m2 Husleje Indskud Vis Plantegning Skriv mig op
Almindelig bolig 2 rum 63m2 kr. 4.634 kr.14.364 Vis
Almindelig bolig 3 rum 84m2 kr. 6.125 kr.19.152 Vis

Fakta for afdelingen...

 • Vaskeri
  Ja
 • Internet/TV
  Ja
 • Altan
  Ja
 • Køleskab
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Husdyr
  Nej

Lejemålets afstande til ...

Driftscenter

Driftscentret tager sig af den daglige kontakt med varmemesteren og håndværkere, så har du et problem i dit lejemål skal du kontakte Driftscentret

Vagtordning

Har du brug for akut hjælp uden for åbningstiden?

Se vagtordning

Medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Dokumenter fra din afdeling

Her kan du finde dokumenter der vedrører din afdeling. Det er referater, regnskaber, husorden, råderetskatalog og mange andre vigtige dokumenter for dig.
Referater Dagsordener Husorden Vis alle

Det er en god idé at skrive dig op nu, selvom du ikke mangler en bolig. Når du er medlem optjener du nemlig ancinnitet og så er det nemmere at få en lejlighed når du en gang har brug for det.